Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Нямам идея. Знам само, че колелото, което го гледа датчика е с 8 зъба. Не знам дали това ще ти помогне.
    значи на един оборот на полуоската имаме 8 пулса. ако съм разбрал правилно, остава само с математиката да се преборя. благодаря
    точка

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
      Тая бобина може да ми свърши полезна работа

Който му трябва пък нещо, което не е споменато от колегите ... нека пита.
      Имам ей тая хубавица, обаче ми се скапа едната дюза на инжекциона (така ми каза доктора от Бош) и сега вече 2 месеца си търся
      Ама тц...
      Някой да знае какъв е модела, номера и тнт...?
      Last edited by 125italrojo; d.m.y г., 14:34. Основание: правописна

Comment

• Трябват ми стъкла за фарове и изобщо фарове с преебани рефлектори.
        Взех си лупи, та стъклата ще се шлайфат, а останалото е без значение. Важното е да са здрави.
        Стъклата и те може да са надраскани.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Трябват ми стъкла за фарове и изобщо фарове с преебани рефлектори.
          Взех си лупи, та стъклата ще се шлайфат, а останалото е без значение. Важното е да са здрави.
          Стъклата и те може да са надраскани.
          Аз имам едно здраво стъкло, ама не знам струва ли си доставката
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Пусни го като пощенска пратка. Тия в ЕКОНТ не казват, ама ако го пуснеш като пощенска пратка е стотинки!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Пусни го като пощенска пратка. Тия в ЕКОНТ не казват, ама ако го пуснеш като пощенска пратка е стотинки!
              Добре, ще се опитам да го пусна като пощенска, ако не стане като колет -20%

я си дай данните
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=64574
                Обеля -1 София.

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showt...41#post1051641
                  чакам предложения колеги
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• н
                    На някой да му се намират читави фасунги за габаритита на предните фарове, че моите са счупени и двете и ми писна да ги лепя със силикон.

Comment

• тия фасунги по спомен пасваха идеално от лада. само трябваше малко да се пререже буксата на кабела. бегом до лададжийския магазин
                      точка

Comment

• Мда лададжийските даже заспиват по добре от оригиналните . На мен пък ми прекъсва фасонката на мигача чистих я правих ама пак така си прекъсва отвеме на време ,нещо заместител ?
                        Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                          тия фасунги по спомен пасваха идеално от лада. само трябваше малко да се пререже буксата на кабела. бегом до лададжийския магазин
                          Мерси!

Comment

• Колеги имам спешна нужда от читав десен халоген за 33 времето се затопля и искам да я поиспъна малко ,но зимата направо отнесе моя .Ако някой може да помага естевено не безвъзмезно.
                            Поздрави

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                              Мда лададжийските даже заспиват по добре от оригиналните . На мен пък ми прекъсва фасонката на мигача чистих я правих ама пак така си прекъсва отвеме на време ,нещо заместител ?
                              Коя фасунга?
                              На предния мигач ли?

Comment

• Батки, има ли желаещ за два фара за старата 33?
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                                X