If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Който му трябва пък нещо, което не е споменато от колегите ... нека пита.
Имам ей тая хубавица, обаче ми се скапа едната дюза на инжекциона (така ми каза доктора от Бош) и сега вече 2 месеца си търся
Ама тц...
Някой да знае какъв е модела, номера и тнт...?
Last edited by 125italrojo; d.m.y г., 14:34.
Основание: правописна
Трябват ми стъкла за фарове и изобщо фарове с преебани рефлектори.
Взех си лупи, та стъклата ще се шлайфат, а останалото е без значение. Важното е да са здрави.
Стъклата и те може да са надраскани.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Трябват ми стъкла за фарове и изобщо фарове с преебани рефлектори.
Взех си лупи, та стъклата ще се шлайфат, а останалото е без значение. Важното е да са здрави.
Стъклата и те може да са надраскани.
Аз имам едно здраво стъкло, ама не знам струва ли си доставката
Мда лададжийските даже заспиват по добре от оригиналните . На мен пък ми прекъсва фасонката на мигача чистих я правих ама пак така си прекъсва отвеме на време ,нещо заместител ?
Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Колеги имам спешна нужда от читав десен халоген за 33 времето се затопля и искам да я поиспъна малко ,но зимата направо отнесе моя .Ако някой може да помага естевено не безвъзмезно.
Поздрави
Мда лададжийските даже заспиват по добре от оригиналните . На мен пък ми прекъсва фасонката на мигача чистих я правих ама пак така си прекъсва отвеме на време ,нещо заместител ?
Коя фасунга?
На предния мигач ли?
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment